43 jaar ervaring en leiderschap

Harry Jongejans met pensioen

Inmiddels zijn er een paar weken verstreken sinds de pensioendatum van Harry Jongejans. De medewerkers van Holland Staal blikken terug op een ingetogen afscheid donderdag 29 juni jl.  in onze eigen kantine. Dit op verzoek van Harry.

Compagnon Ben Verhoef heeft tijdens dat moment gebruik gemaakt om een paar leuke anekdotes over Harry te vertellen, zoals het hoort natuurlijk.

Zo komen wij te weten dat Harry in 1989 lang blond haar had. De vrijmibo’s er in de jaren 80 wild aan toe gingen, en er jaarlijks zo’n 500 tot 900 overuren op de teller stonden.

Er vol voor gaan, kansen zien, alles uitzoeken tot in het detail. Enthousiasme en bezielend leiderschap, dat is Harry. En luidruchtig, dat is hij soms ook.

43 jaar, waarvan voornamelijk mooie jaren. Maar ook lastige jaren zoals 2001 tot 2013 waarbij Holland Staal in 2010 genoodzaakt was af te schalen, en opnieuw in 2013.

Of Harry helemaal wegblijft? Gister zagen wij hem met een brede glimlach binnenkomen en de trap oplopen. Dus wij zetten hier geen geld op in 😉.

Juli

2023