Wij denken, ademen
en leven staal

Direct contact? 0229-240444

Wij denken, ademen en leven staal. In al zijn facetten, vormen en toepassingen. Wij weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan zijn.

Al deze kwaliteiten vormen al vele jaren een ijzersterke constructie voor de bouwwereld. Een branche die wij op ons duimpje kennen. Wij weten wat de behoeftes, wensen en eisen zijn. Wij monitoren continu wat er speelt en waar de knelpunten liggen. Daardoor kunnen wij alert en adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze bouwkennis en bouwkunde vind je terug in een enorme verscheidenheid aan projecten voor verschillende branches. Van bedrijfshallen, distributiecentra en parkeergarages tot loodsen, bouwmarkten en showrooms. Voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische sector.

57

lopende projecten

10.000

m2 productieruimte

Onze werkgebieden

Wij zijn onder andere actief in de volgende sectoren:

Bedrijfshallen

Industrie

Terminals

Parkeergarages

Agrarische sector

Datacenters

Onze divisies

Zusterbedrijven van Holland Staal:

Holland Staal BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen, produceren, conserveren en monteren van stalen constructies. We erkennen dat onze klanten unieke vereisten kunnen hebben, daarom hebben we zusterbedrijven opgericht om specifieke aspecten van onze processen te beheren. Deze samenwerkingsbenadering zorgt ervoor dat aan al uw behoeften vakkundig wordt voldaan. Of u nu een vraag voor ons heeft of liever rechtstreeks contact opneemt met een van onze gespecialiseerde divisies, wij staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor uw vragen, of benader direct een divisie voor ondersteuning op maat.

Voor constructieberekeningen:


Voor het conserveren van staal:


Voor productie van raatliggers en profielen:


Projecten

Slotervaart Amsterdam

In opdracht van MedicomZes verzorgen wij het staal voor de dakopbouw die 2 extra verdiepingen omvat en zich uitstrekt over de vier vleugels van het gebouw.

Impressie serverkasten data center
Datacenters

Sinds 2015 zijn wij een vertrouwde partner bij het realiseren van Datacenters. Door mee te denken en efficient te werken hebben wij een goede naam in deze markt.

Impressie VUMC Amsterdam
VUMC Amsterdam

Voor onze opdrachtgever MedicomZes hebben wij de staalconstructie verzorgd voor de nieuwbouw 'VUmc RDC en Atrium te Amsterdam'.

Alle projecten
Schagen_Purmerend_Amsterdam_Alkmaar_Den Helder_Zaandam_Haarlem_Lelystad_Enkhuizen_Heerhugowaard_Wieringerwerf_Julianadorp_Velsen_Den Haag_Zandvoort_Utrecht_Amersfoort_Apeldoorn_Rotterdam_Harderwijk_Leeuwarden_Warmenhuizen