Wij denken, ademen
en leven staal

Direct contact? 0229-240444

Wij denken, ademen en leven staal. In al zijn facetten, vormen en toepassingen. Wij weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan zijn.

Al deze kwaliteiten vormen al vele jaren een ijzersterke constructie voor de bouwwereld. Een branche die wij op ons duimpje kennen. Wij weten wat de behoeftes, wensen en eisen zijn. Wij monitoren continu wat er speelt en waar de knelpunten liggen. Daardoor kunnen wij alert en adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze bouwkennis en bouwkunde vind je terug in een enorme verscheidenheid aan projecten voor verschillende branches. Van bedrijfshallen, distributiecentra en parkeergarages tot loodsen, bouwmarkten en showrooms. Voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische sector.

57

lopende projecten

10.000

m2 productieruimte

Onze werkgebieden

Wij zijn onder andere actief in de volgende sectoren:

Bedrijfshallen

Industrie

Terminals

Parkeergarages

Agrarische sector

Datacenters

Onze divisies

Zusterbedrijven van Holland Staal:

Holland Staal ontwerpt, berekent, produceert, conserveert en monteert stalen constructies. Soms zijn er andere wensen. Om die reden hebben wij zusterbedrijven die een deel van ons proces voor hun rekening nemen. Stel ons uw vraag of neem rechtstreeks contact op met één van de divisies.

Voor constructieberekeningen:


Voor het conserveren van staal:


Voor productie van raatliggers en profielen:


Projecten

Art impression terminal
Osprey terminal in Amsterdam

Voor onze vaste opdrachtgever M3 Ruimtebouwers B.V. verzorgen wij de staalconstructie voor de nieuwe Osprey Terminal in Amsterdam.

Art impression zwembad De Beeck
Zwembad ‘De Beeck’ in Bergen

Nieuwbouw van het in 2017 door brand verwoestte zwembad 'De Beeck' in Bergen, bestaande uit een overdekt zwembad met twee bassins, een sporthal, multifunctionele zalen, jongerencentrum, biljartzaal, sportschool en een raadzaal.

Staalconstructie op bouwterrein
Nieuwbouw HGG Wieringerwerf

Voor onze opdrachtgever Tichem bouw- en aannemingsbedrijf B.V. hebben wij de staalconstructie verzorgd voor een bedrijfsruimte aan de Zuidrak in Wieringerwerf van 90x41m inclusief een verdieping van 20x20m.

Alle projecten
Schagen_Purmerend_Amsterdam_Alkmaar_Den Helder_Zaandam_Haarlem_Lelystad_Enkhuizen_Heerhugowaard_Wieringerwerf_Julianadorp_Velsen_Den Haag_Zandvoort_Utrecht_Amersfoort_Apeldoorn_Rotterdam_Harderwijk_Leeuwarden_Warmenhuizen