IJzersterke vacatures

Direct contact? 0229-240444

Holland Staal groeit! Je wilt aan de slag na jouw opleiding of studie? Je hebt al ervaring opgedaan of je wilt je oriënteren? Neem contact op, bij ons staan jouw talenten en ideeën centraal.

60

Enthousiaste medewerkers

Bij ons heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Ambitie en plezier gaan bij ons goed samen. Wij lijken klein door onze platte organisatiestructuur maar wij denken groot. Wij koesteren de voordelen hiervan zoals korte lijnen, brede verantwoordelijkheden, de top zijn in je vakgebied en werken in een hecht team! Bij Holland Staal geloven wij dat je nooit bent uitgeleerd. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een lange loopbaan achter de rug hebt.

Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures onder aan deze pagina. Zit jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Jij zoekt collega’s waar je op kunt vertrouwen?

Ben je bijna klaar met je studie en zoek je naar een afstudeerstage die een mooie bijdrage kan leveren aan ons bedrijf? Of ben je op zoek naar een meeloopstage? Of wil je liever leren-werken combineren middels een BBL-opleiding?

Bij ons zijn er interessante stages en leren-werken opdrachten op verschillende afdelingen zoals Finance, HR, KAM, Productie, Productie Planning, Inkoop, Tekenkamer of een van onze andere leuke afdelingen mogelijk!

Wij komen graag met je in contact zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Onze vacatures

1 november 2021:

Vacature bouwkundig constructeur

Als Bouwkundig Constructeur meehelpen aan slimme en kostenbesparende oplossingen in de bouw die de klant blij maken en zijn verwachting overtreffen? Dan ben jíj wellicht de allround Bouwkundig Constructeur die het team van Holland Statica en haar zusterbedrijven Holland Staal en M3 Ruimtebouwers komt versterken!

Poedercoater
Vacature Voorman Conservering

Ben je een kei in leidinggeven en vind je het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken terwijl jij jouw team aanstuurt? Dan zoeken wij jou!

Monteurs van Holland Staal in hoogwerkers die staalconstructie bouwen
Vacature ervaren staalconstructie monteur

Heb je ervaring als staalconstructie monteur, en zoek jij een uitdagende, gevarieerde werkplek? Wij zoeken jou!

staalconstructie, staalbouw, holland staal, staal, constructie
Vacature bouwkundig projectleider

Ben jij sterk in het tijdig, efficiënt en economisch laten verlopen van projecten? Dan ben jíj wellicht de Bouwkundig Projectleider die ons team komt versterken!

Bouwlocatie, bouwput
Vacature meewerkend uitvoerder

Draag je graag verantwoordelijkheid maar ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Dan ben jíj wellicht de Meewerkend Uitvoerder die wij zoeken.