Waar wij goed in zijn

Direct contact? 0229-240444

Omdat wij het met onze no-nonsense mentaliteit belangrijk vinden transparant te blijven geven wij graag een kijkje in de keuken.

Stap binnen in de wereld van Holland Staal met deze unieke dronetour door onze productiehal. Deze exclusieve blik binnenin Holland Staal biedt een glimp in het hart van onze organisatie, het productieproces. Kijk mee naar de processen die ons werk definiƫren, en de nauwgezette zorg, expertise, toewijding en precisie die nodig zijn om onze projecten vorm geven.

Wil je wat wij doen graag met eigen ogen zien? Uiteraard ben je welkom een bezoek te brengen aan Holland Staal. Bel of mail ons voor een afspraak.

8

Werkprocessen

6

CNC bedieners

Primaire proces

Productieproces

Projecten

Impressie serverkasten data center
Datacenters

Sinds 2015 zijn wij een vertrouwde partner bij het realiseren van Datacenters. Door mee te denken en efficient te werken hebben wij een goede naam in deze markt.

Impressie VUMC Amsterdam
VUMC Amsterdam

Voor onze opdrachtgever MedicomZes hebben wij de staalconstructie verzorgd voor de nieuwbouw 'VUmc RDC en Atrium te Amsterdam'.

Impressie sporthal Elzenhagen
Sportcomplex Elzenhagen Amsterdam

Voor onze opdrachtgever K. Dekker Bouw en Infra B.V. hebben wij de staalconstructie verzorgd voor het duurzame en hoogwaardige sportcomplex 'Elzenhagen.

Alle projecten
Schagen_Purmerend_Amsterdam_Alkmaar_Den Helder_Zaandam_Haarlem_Lelystad_Enkhuizen_Heerhugowaard_Wieringerwerf_Julianadorp_Velsen_Den Haag_Zandvoort_Utrecht_Amersfoort_Apeldoorn_Rotterdam_Harderwijk_Leeuwarden_Warmenhuizen