Verbouwing kantine

Van verouderd naar eigentijds

De afgelopen 9 weken hebben in het teken gestaan van een opmerkelijke transformatie in Holland Staal. Ons kantoorgebouw, dat teruggaat tot 1981, had tot voor kort een kantine die nauwelijks was veranderd. Ondanks enkele cosmetische updates hier en daar was het verre van gezellig. Hoog tijd voor een grondige verandering!

Dit betekende dat onze medewerkers ruim 2 maanden lang geen toegang hadden tot de kantine. Gelukkig toonden ze begrip en geduld, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Tijdens de renovatie plaatsten we twee tijdelijke keten op ons tussenterrein, en een oud kantoor in de productieruimte deed dienst als tijdelijke koffiehoek.

Met de hulp van een architect hebben we onze kantine omgetoverd tot een eigentijdse, uitnodigende ruimte waar onze medewerkers met plezier kunnen ontspannen.

Deze renovatie markeert een nieuw hoofdstuk voor Holland Staal, waarin we blijven investeren in een betere werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat onze vernieuwde kantine de teamgeest en productiviteit zal versterken, en we kunnen niet wachten om bezoekers en gasten te verwelkomen in deze inspirerende ruimte.

November

2023

Van oud naar nieuw: