Projectleiders

De begeleiding van projecten wordt steeds complexer

De begeleiding van projecten wordt steeds complexer. Het bouwproces van vandaag de dag gaat veel verder dan alleen de basisaspecten van veiligheid en planning. Met de toevoeging van complexe ontwerpen, gefaseerde bouwschema’s, het gebruik van gespecialiseerd materieel, en uitgebreide kwaliteitscontrole, wordt de rol van projectmanagement steeds kritieker. Daarnaast zijn er nieuwe trends zoals het gebruik van donorstaal en zien wij een toename in het aantal projecten die tegelijkertijd gebouwd worden. Dit alles vereist gedegen bewaking van belangrijke mijlpalen en de algemene voortgang van het project. Projectleiders zijn essentieel om te zorgen dat projecten op tijd, binnen budget en met uitmuntende kwaliteit worden voltooid.

Om die reden heeft Holland Staal in 2022 besloten projectleiders aan te stellen. Remko Postma heeft in juni 2022 zijn intrede gedaan. En nu, 4 maanden later hebben wij Tim van der Hert mogen verwelkomen. Jazeker. Tim is terug, in een functie waar hij wel de nodige uitdaging in hoopt te vinden. Wij blij, hij blij.

Met de (terug)komst van Remko en Tim versterkt Holland Staal haar gelederen en blijven wij ook bij de complexere projecten een vertrouwde partner voor onze opdrachtgevers.

Efficiƫnt, flexibel en betrouwbaar!

November

2022