Een nieuwe uitdaging voor Tim van der Hert

Sinds september 2002 maakt Tim van der Hert deel uit van de Holland Staal familie.

Destijds nagenoeg vers van school en onervaren. Nu bijna 20 jaar later is hij één van de meest ervaren tekenaars met achter zijn naam niet de minste projecten. Zoals het Circustheater in Scheveningen, de Falcon Terminal in het Westelijk Havengebied en de entreeluifel van het AMC in Amsterdam. En rijd je rond in de Kop van Noord-Holland, grote kans dat zijn naam op de tekeningen staat van de bollenschuren die je ziet. Het was dan ook wel even schrikken toen Tim zijn ontslag aankondigde.

Ontevreden is hij niet, maar na 19 jaar ken je als tekenaar alle ins en outs en is er weinig spannends meer aan. Gesprekken volgden. Helaas heeft Holland Staal geen andere functies waar Tim zijn tanden in zou willen zetten. Een scheiding was daarmee onvermijdelijk. Wij begrijpen de keuze van Tim en gunnen hem deze uitdaging. De directie vindt Tim evengoed een TOPPER, dus dat zegt genoeg over de persoon Tim.

Nog 2 werkdagen en dan is het tabee, tschüss, arrivederci, adios.

Tim, wij – Holland Staal – gaan je missen. Je kennis, je snelheid waarmee je kunt schakelen. Maar ook je humor, en zelfs je bokkigheid (in gezonde mate aanwezig). Geen bedrijfsfeestje zal hetzelfde zijn zonder jou.

De directie en medewerkers van Holland Staal wensen jou veel succes bij je nieuwe werkgever. Het ga je goed!

December

2021