Interne verbouwing afgerond

Mei

2021

Tijdens de kerstvakantie van 2019 is Holland Staal B.V. gestart met de interne verbouwing van haar kantoorgedeelte. Geen overbodige luxe want het interieur stamde nog uit de tijd van de overname van Flevo Staalbouw B.V. in 2001.

Zo sierde de rode kleur van Flevo nog alle binnendeuren. En ook het meubilair wat in de jaren voor de overname in dienst stond van Flevo Staalbouw B.V. heeft tot en met 2019 een vertrouwde werkplek geboden aan alle kantoormedewerkers van Holland Staal B.V. Onverslijtbaar maar ook uit de vorige eeuw, en daarmee behoorlijk gedateerd.

Naast de interne verbouwing waarbij de wanden, muren, plafonds, vloeren en natuurlijk ook de deuren zijn aangepakt, is tevens gekeken naar het meubilair. Bij Holland Staal wordt goed gelet op de kleintjes dus als het niet stuk is gooien wij het niet graag weg. Echter, na een interne enquĂȘte bleek de animo voor een actieve werkplek hoog te zijn. Na jarenlang zitten wilde men graag de mogelijkheid hebben wat vaker te staan. Tijd dus om de zuinige mentaliteit even te parkeren en te investeren in meubilair uit de 21e eeuw.

Al was het overgrote deel van de verbouwing begin januari 2020 afgerond, nog niet alle werkplekken waren voorzien van nieuw meubilair. Inmiddels is het hele project afgerond en kan iedereen dynamisch werken.