Brandbox

Onze aantrekkingskracht

We zijn best eigenzinnig. En dat kan wel eens lastig zijn voor onze relaties. Onze aanpak leidt echter vaak tot economisch en constructief betere oplossingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de multifunctionele toepassing van de raatligger. Door ons bedacht, ontwikkeld en geperfectioneerd. We eisen veel van onszelf: ‘kan niet’ past niet in ons denken. Waar de één beren op de weg ziet, zien wij mogelijkheden. Dankzij een sterke mix van ervaring, kennis en nuchter vakmanschap zijn wij één van de meest gerenommeerde staalbouwers van Nederland geworden. En daar zijn we – nogal onhollands – erg trots op.

Eigen constructeurs

We beschikken over een team ervaren constructeurs. Altijd op zoek naar kostenbesparende en slimmere oplossingen. Hoe moeilijker de opdracht, des te meer ze in hun element zijn. Aan het fenomeen overdimensionering hebben we een broertje dood.  Van ons mag het best een ietsje ‘minder’ zijn, zolang de wettelijke veiligheidsnormen en het praktisch nut maar niet in het geding komen, uiteraard.

Raatliggers

Raatliggers: wij hebben er een uitstekende reputatie mee opgebouwd. Simpelweg door ze op een innovatieve manier toe te passen. Dat vergt niet alleen een grote kennis van zaken, vakmanschap en inventiviteit. Maar ook de durf om van gebaande paden af te wijken. En dat doen we regelmatig. Wat er nog niet is, maken we zelf. Volgens eigen ontwerp en tot in het kleinste detail voldoend aan de heersende normen en eisen.

Poedercoaten

Poedercoaten is wat ons betreft de beste manier om staal te conserveren. Het koppelt een enorme duurzaamheid aan een fraai uiterlijk. En is vriendelijk voor zowel het milieu als uw portemonnee. In onze vestiging in Zwaag beschikken we over de grootste volautomatische poedercoatstraat en oven van Europa. Aangestuurd door ervaren vakmensen met oog voor detail. En passie voor kwaliteit.